Προφίλ

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο της μαζικής εστίασης από το 1977.

Είμαστε οι πρώτοι που κατασκευάσαμε στην Ελλάδα τα πολύφυλλα απορροφητικά σουβέρ μιας χρήσης και συνεχίζουμε με επιτυχία την πορεία μας στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

Η 41 ετών  πείρα μας έδωσε τη δυνατότητα να καινοτομήσουμε και να εξελίξουμε τη γνώση μας προσφέροντας  στον πελάτη υψηλής ποιότητας προϊοντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανακυκλώσιμα και υψήλων προδιαγραφών. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, επιτρέπει  την ταχύτατη  παράδοση των προιόντων μας για μικρές αλλά και για μεγάλες ποσότητες .

Τα σουβέρ μιας  χρήσης συνιστούν ένα πρωτοποριακό προϊόν με πολλαπλά οφέλη για καφετέριες, ξενοδοχεία, bar-restaurant, catering, ναυτιλιακές εταιρίες, αλλά και για κάθε επιχείρηση. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε τις επιφάνειες σερβιρίσματος, από φθορές και υγρασία χάρις στο μαλακό, απορροφητικό υλικό κατασκευής του και την πλαστικοποίηση στο πίσω μέρος που εγκλωβίζει όλη την υγρασία. Ταυτόχρονα, προσφέρετε βελτίωση της ποιότητας και της αισθητικής του σέρβις δείχνοντας σεβασμό στον πελάτη ενώ παράλληλα παρέχετε επιπλέον διαφήμιση στην επιχείρηση σας.

 

Δώστε στην επιχείρηση σας την προώθηση και την προσοχή που της αξίζει!

Sticker Hellas

3ης Σεπτεμβρίου 19Α - 10432 - Αθήνα

210 5241363

210 5239598

info@coasters.gr

© 2017 Sticker Hellas. All Rights Reserved. Developed By Galaxynet